Havířov: Vedení města se sešlo s úspěšným hokejovým týmem AZ Havířov

16.05.2024 16:31 | Tisková zpráva

Poděkovat a příjemně si popovídat, to byl hlavní důvod setkání, které iniciovalo vedení města Havířova. V pondělí 13. května 2024 se tak u jednoho stolu sešli primátor Josef Bělica, náměstek pro ekonomiku a správu majetku Ondřej Baránek, náměstek pro investice a chytré město Bohuslav Niemiec a náměstek pro sport Daniel Vachtarčík s celým týmem hokejového mužstva AZ Havířov.

Havířov: Vedení města se sešlo s úspěšným hokejovým týmem AZ Havířov
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

A děkovat bylo za co. Po nepříliš jiskrných letech se AZeťáci svými výkony postarali o fantastickou sezonu. Suverénním způsobem vyhráli základní část 2. Ligy – Východ. Jejich vítězné tažení až těsně před branami Chance ligy zastavili hokejisté z Chomutova v posledním 7 zápase play off. Pro hráče stejně jako pro fanoušky to možná mohlo vypadat jako hořký konec sezony, když postup do vyšší ligy byl nadosah, ale jak praví klasik – i cesta může být cíl. A ta byla věru parádní.

„Naše společné setkání bylo jistou formou poděkování za vynikající sportovní výkony našich havířovských hokejistů. Jsem rád, že hokej v Havířově opět přináší radost, 4600 lidí na posledním zápase, to jsme tady opravdu dlouho nezažili. Byť sezona nedopadla tak, jak jsme všichni věřili, rozhodně se dá hodnotit jako úspěšná. Je moc fajn, že zase můžeme v Havířově koukat na kvalitní hokejové výkony a držím palce do příští sezony, aby se hokejistům AZetu podařilo postoupit, a věřím, že to klapne. Aby ke kvalitním sportovním výkonům měli také odpovídající zázemí, město chystá velké opravy za nemalé peníze. Kompletní opravou projde střecha havířovského zimního stadionu, a také celá ledová plocha včetně modernizace zázemí technického," vyjádřil se při společném setkání primátor města Havířova Josef Bělica. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

odškodnění

Pane poslanče, dobrý den, co si myslíte o tom, za jakých podmínek chce Praha poskytnout pozůstalým po obětech střelby na FF finanční pomoc? Já si troufnu říci, že je to až nehumánní, a že je celý ten dotazník je jen zástěrkou, jak nepomoci. Zajímalo by mě taky, zda nějaké odškodnění vyplatil stát? M...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Přijeďte do zoo na kole a příští vstup máte zdarma

11:33 Jihlava: Přijeďte do zoo na kole a příští vstup máte zdarma

Světový den jízdního kola se blíží a s ním i speciální akce v jihlavské zoo. Kdo v pondělí 3. června…